Til toppen

Systemløsninger

Spesialtilpassede løsninger for dine behov


Vår erfaring gjennom over 75 år gjør oss til en fagekspert innen adkomst og arbeid i høyden, oppbevaring, transport, samt utstyr til brann og vann. Med denne ekspertisen kan vi tilby mange ulike skreddersydde systemløsninger løsninger for dine unike behov.

Creaxess er vår systemløsning fra Zarges for spesialtilpassede trapper, broer, plattformer og overganger i aluminium eller ulike stålkvaliteter for adkomst og arbeid i høyden. Du kan få det helt skreddersydd til ditt bruk og behov, og du kan designe det helt selv. 

Trygt i boks er er et konsept som kombinerer våre solide kasser og kofferter fra Zarges, Raaco og Explorer Cases med spesialtilpasset innredning og systemtilbehør. Med en CNC-fresemaskin lager vi profesjonell innredning som passer perfekt til ditt utstyr.

Veggstiger er et systemkonsept fra Zarges for skreddersydde veggstiger i aluminium og i ulike stålmaterialer for adkomst, inspeksjon eller rømning. Disse kan skreddersys slik at de passer perfekt til ditt behov på din bygning.

Har du spørsmål om våre systemløsninger? Bare ta kontakt!

Kontakt oss