Til toppen

Grove Knutsen & Co

Ledende distributør av profesjonelt arbeidsutstyr


Grove Knutsen & Co er ledende leverandør av arbeidsutstyr av kvalitet innen arbeid i høyden, sikker oppbevaring, effektiv transport og brann & vann.

Historien vår løper fra helt tilbake i 1946, og i snart 80 år har vi utviklet oss til å bli en fagspesialist.

Vårt utstyr og vår kompetanse går til profesjonelle brukere innen bransjer som bygg, anlegg , elektro og industri. Vi hjelper med riktig utstyr, spesialtilpasninger, rask levering og gode råd.

Vi distribuerer våre varer via et bredt og landsdekkende forhandlernettverk med over 1200 av landets ledende bygg- og industrivareforhandlere. Vår oppgave er å tilby solide produkter som varer, som er godkjente for bruk i Norge, og som er riktig for den oppgaven som skal utføres. Vi har flere store agenturer under vår forvalting, slik som Zarges, Wera, Werner, Raaco, Fall Safe, Tente, Telesteps, og Suprabeam, i tillegg til utvikling av egne merkevarer slik som Jonex, Climber og Herd.

I tillegg til vårt solide produktsortiment, ligger våre styrker i kunnskapsrike ansatte, gode logistikkløsninger, sterk leveringsevne og kanskje bransjen beste kundeservice! Vårt mål er å alltid levere rett vare, til rett tid og rett pris.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss!

Kontakt oss