Til toppen

Fall Safe

Fallsikring med skyhøye kvalitetskrav

Fall Safe® er synonymt med kvalitet. Våre kunder forventer det, og vi strekker oss langt for å levere skyhøy kvalitet. Fall Safe® har en praktisk tilnærming til å utvikle og forbedre produkter, og bruker mye tid på å lytte til brukerne. De er ekte innovatører og har vært det helt fra begynnelsen. Selskapet tenker helhetlig og langsiktig, og utvikler utstyr som tar for seg utfordringene i den vanlige arbeidsdagen, hvor arbeidstakernes praktiske behov står sentralt.

 • Tradisjonsrik svensk-portugisisk produsent
 • Spesialist på fallsikringssystemer og redningsutstyr
 • Internasjonalt sertifisert selskap, ISO9001, EU 2016/425, Irata
 • Strenge krav til sikkerhet, overgår EN- og ANSI standarder
 • Komplett fallsikringssortiment med flere pakkeløsninger
 • Pro- og Basic serie for ulike segmenter, 10 års levetid
 • Kurs og opplæringsprogram

 

Ikke nøl med å spørre oss om råd og innkjøp. 

10 års levetid

Fall Safe produktene overgår EN-europeiske standarder og ANSI/OSHA-amerikanske standarder. Fall Safe® er sertifisert etter kvalitetsstandarden IO9001. Fall Safe produktene har en levetid på 10 år fra produksjonsdato.

 

 

Kurs før bruk

Opplæring er helt nødvendig når jobben innebærer høy risiko. Alle som bruker fallsikringsutstyr må derfor ha kurs før bruk. Vi tilbyr kurs og opplæring ­tilpasset gjeldende krav og individuelle behov. Se våre fallsikringskurs her.

Smarte pakkeløsninger

Fall Safe tilbyr skreddersydde pakker tilpasset ditt behov. Fallsikringspakkene er inndelt ­etter ­anbefalt bruksområde og produktene ­kommer ferdig ­pakket i en smart ryggsekk eller bag. Slik kan du enkelt velge ­riktig ­pakke – uansett oppgave.

 

 

Skarp kant

Fall Safe tilbyr flere skarp kant godkjente produkter (CNB/P/11.060) som brukes ved fall-faktor to eller i situasjoner hvor linen kan gå over en skarp kant. Dette krever egne tester og godkjenninger. Dette krever også ytterligere opplæring.

Redning-
og evakuering

I forlengelse av fallsikringstiltak må man også ha en plan rundt redning av personell som har blitt utsatt for et fall, eller som må evakueres fra høyder. Fall Safe har et bred utvalg av manuelle og automatiske redningssystemer for redning- og evakuering av én eller to personer.

 

Merking

Alle tekstiletiketter gir produktet ­sporbarhet og er belagt med en ­beskyttende film for ekstra beskyttelse i tøffe miljøer. Fall Safe® har QR-kode på sin standard-merking, og RFID-merking på sin PRO-serie. På fallseler finner man merkingen enten mellom to ryggstropper, eller i egen lomme på en av ryggstroppene. På liner og andre produkter med falldemper er merkingen inne i falldemperen. På fallblokkene er serienummer og produksjonsår gravert inn der linen går inn.

 

RFID-merking

Fall Safe® sikkerhetsutstyr er utstyrt med RFID-brikker som kan skannes av en mobil enhet eller datamaskin som har Inspector ­installert for å utføre sikkerhets­inspeksjoner, sjekke levetid og utstyrs forvaltning.

 

Standard-merking

 1. Les bruksanvisningen
 2. Dato for produksjon
 3. Standard/år
 4. Artikkelnummer
 5. Serienummer
 6. Teknisk kontrollorgan
 7. Qr-kode (rfid på pro-serien)
 8. Produsent

Symboler fallsikringsutstyr

Høy brukervekt 140kg
Vår pro-serie har blitt testet utover standard med brukervekt for hele 140 kg.

Høy brukervekt 120kg
Alle produkter i Basic-serien er testet for 120 kg brukervekt.

RFID-sporing
Seletøy, liner, falldempere og fallblokker i PRO-serien har RFID merking. Basic-serien er merket med serienummer og QR-kode.

Skarp kant
Produkter som er testet og godkjent for bruk over skarp kant.

Bestillingsvare
Disse varene har noe lenger leveringstid.

Høyspenning
Produkter som er testet og godkjent for bruk i miljøer med høyspenning.

Fall Safe brosjyre

Bla i vår Fall Safe brosjyre, eller last den ned.

Våre produkter