Til toppen

TRYGT I BOKS

Sikring av verdifullt utstyr under oppbevaring og transport

Trygt i boks er et konsept fra Grove Knutsen som kombinerer profesjonelle kasser og kofferter med innredning og systemtilbehør. Vi tilbyr komplette løsninger for trygg transport og lagring av verdifullt utstyr fra ledende europeiske produsenter som Zarges, Raaco og Explorer Cases.

Våre robuste oppbevaringsprodukter sørger for at verktøy, maskiner, instrumenter og smådeler ikke blir ødelagt, mistet eller stjålet under transport og lagring – uansett ytre påkjenninger. Det er derfor proffer over hele verden foretrekker disse kassene.

Bli kontaktet

Vi tar kontakt med deg for å hjelpe deg med å sette sammen riktig løsning etter ditt behov. Legg igjen navn, telefonnumer og e-postadresse i skjema.

Ikke nøl med å spørre oss om råd og innkjøp. 

Solide kasser og kofferter

Vi fører kasser og kofferter fra Explorer Cases, Zarges og Raaco. Dette er produkter som tåler ekstreme påkjenninger. Spør oss gjerne om hva du bør velge til ditt utstyr.

 

 

Standard eller skreddersydd innredning

Med våre innredningsløsninger gir vi deg komplett beskyttelse av ditt verdifulle utstyr – vi fôrer og innreder den kassen eller kofferten du har valgt og gir ditt objekt en godt beskyttet plassering. Du kan velge mellom standard- og skreddersydde løsninger. Vi tar hensyn til objektenes behov for plass, støtdemping og beskyttelse mot støv og vann. Vi leverer også gravering av navn, numre, ID’er og logoer. 

Fresemaskin på huset

Med vår CNC maskin kan vi tilby et stort spenn av spesialtilpassede innredninger med et profesjonelt resultat. Vi gir deg tilbud, tegner, gir råd, produserer og leverer komplette- og skreddersydde løsninger for deg. 


Kasse/koffert

Vi har aluminiumkasser, instrumentkofferter, sortimentsskrin og spesialkasser. 

Innredning

Vi tilbyr både standard- og skreddersydd løsninger der vi freser ut former med Millimeterpresisjon.

Tilbehør

Trenger du hjul for enklere transport eller lås til sikrere løsning? Eller kanskje løfte-muligheter? Spør oss om råd.

Slik bestiller du
  1. Beskriv ditt behov for beskyttelsesnivå, ta bilde av objektet og legg ved mål.
  2. Skriv antall
  3. Vi gir deg et uforpliktende forslag til løsning, med prisoverslag og leveringstid.
  4. Ved bestilling, sender du inn utstyret for nøyaktig måling eller en teknisk tegning.


For mer informasjon, ta kontakt med vår selger Christoffer Veby på 92 01 04 48 eller send en e-post til cv@groveknutsen.no eller teknisk sjef Ole Henrik Gram på 922 68 933 / 22 81 26 07 eller e-post ohg@groveknutsen.no

Last ned vår Trygt i Boks-brosjyre her.