Til toppen

PERSONVERN

 

Informasjon om dine rettigheter og personvern

Dine personopplysninger eier du selv og etter personopplysningsloven har rett til innsyn og adgang til å kreve retting av våre opplysninger. Vi distribuerer eller selger ikke personopplysninger til tredjepart, og tar ikke vare på personopplysninger lengre enn nødvendig. Databehandler i Grove Knutsen er daglig leder.

Vi benytter et ERP system hvor all informasjon som er nødvendig for å drive handel blir lagret. Her lagrer vi generelle og offentlige opplysninger om selskaper som er kunder og leverandører til Grove Knutsen, samt kontaktinformasjon til de som er registrert som kontakter. Vi bruker cookies/ nettkapsler på vår hjemmeside www.grovekunutsen.no for å gjøre brukeropplevelsen bedre for deg som besøker siden og for forhandlere som bruker siden til å handle varer. Videre bruker vi Google Analytics og Facebook Pixel, via Google Tag Manager, for innsikt i adferden på vår nettside og for å gjøre kontinuerlige oppdateringer og forbedringer til siden. Google Analytics er satt opp med anonymisering av IP-adresse slik at den ikke skal kunne knyttes til enkeltpersoner. Hvis du har spørsmål angående vårt personvern eller bruk av Google Analytics, vennligst kontakt oss. Du kan lese mer om Google sin privacy policy her.

Grove Knutsen er tilstede på en rekke digitale kanaler som YouTubeFacebook og LinkedIn. Med mindre annet er opplyst samler ikke vi inn opplysninger for lagring. De ulike plattformene har egen informasjon om hva de samler inn som du kan lese om for YouTube Privacy PolicyFacebook Privacy Policy og LinkedIn Privacy Policy.

Vi sender ut nyhetsbrev med ulike typer informasjon og tilbud gjennom tjensten Apsis Pro. Det er frivillig å motta dette, og du må eksplisitt melde seg inn i forbindelse med registrering. Du kan når som helst melde deg av epostene ved å klikke på avmeldingslenken nederst i e-posten. Personopplysninger som blir brukt blir ikke delt med noen. Det samme gjelder kontaktinformasjon og personopplysninger i rekruteringsprosesser.

Dersom du har spørsmål om personopplysninger knyttet til deg, eller ønsker å gjøre bruk av dine rettigheter til retting, sperring, sletting, etc. etter personopplysningsloven, er det bare å kontakte oss.

Grove Knutsen har kontorer på Berger, rett nord for Oslo.

Adresse:

Grove Knutsen & Co AS
Gneisveien 34
2020 Skedsmokorset

Kontaktinfo:

22 81 26 00 / firmapost@groveknutsen.no