Til toppen

GROVE KNUTSEN

Ledende leverandør av profesjonelt arbeidsutstyr

Grove Knutsen er en ledende leverandør og fagspesialist innen områder som arbeid i høyden, sikker oppbevaring og effektiv transport, og har historie helt tilbake til 1948. Vi er hjelper profesjonelle brukere innen bransjer som bygg, anlegg , elektro og industri med riktig utstyr, spesialtilpasninger, rask levering og gode råd.

Vi distribuerer våre varer via et bredt og landsdekkende forhandlernettverk med over 1200 av landets ledende bygg- og industrivareforhandlere. Vår oppgave er å tilby solide produkter som varer, som er godkjente for bruk i Nogre, og som er riktig for den oppgaven som skal utføres. Vi har flere store agenturer under vår forvalting, slik som Zarges, Knipex, Wera, Raaco, Fall Safe, Tente, Telesteps, og Suprabeam, i tillegg til utvikling av egne merkervarer slik som Jonex, Climber og Herd.

I tillegg til vårt solide produktsortiment, ligger våre styrker i kunnskapsrike ansatte, gode logistikkløsninger, sterk leveringsevne og kanskje bransjen beste kundeservice! Vårt mål er å alltid levere rett vare, til rett tid og rett pris.

Ikke nøl med å spørre oss om råd!