Til toppen

GROVE KNUTSEN

Norges ledende leverandør av profesjonelt arbeidsutstyr

Grove Knutsen er en stolt familiebedrift med tradisjoner og historie helt tilbake til 1948. Vi er en ledende leverandører av arbeidsutstyr til profesjonelle brukere innen bransjer som bygg, anlegg , elektro og industri. Vi leverer kategorier slik som stiger og stillas, oppbevaring og organisering, transport og logistikk, lykter og verktøy, verneutstyr og brannvernutstyr.

Som grossist selger vi varer via et bredt og landsdekkende forhandlernettverk med over 1200 av landets ledende bygg- og industrivareforhandlere. Vi har hovedkontor i Oslo og dyktige selgere ute i regionene som gjør at vi dekker hele landet. Vi har flere store agenturer som Zarges, Knipex, Wera, Raaco, Fall Safe, Tente, Telesteps, og Suprabeam, samt egne varemerker som Jonex, Climber og Herd.

Vår styrke ligger i god logistikk og kundeservice, med kvalitet i alle ledd. De fleste produktene vi selger blir lagerført, slik at vi kan tilby raskest mulig levering. Vårt mål er å alltid levere rett vare, til rett tid og rett pris.

Ikke nøl med å spørre oss om råd og innkjøp.