Til toppen

MERKEVARER


Grove Knutsen er en ledende leverandør av arbeidsutstyr og jobber målrettet med å tilby riktige produkter til ulike segmenter innen bygg, anlegg og industri. Vår jobb er å finne gode produsenter og tilrettelegge produkter for salg på det norske markedet fører en rekke kvalitetsprodukter innen fem kategorier: Stiger og stillas, Oppbevaring, Transportutstyr, Arbeidsutstyr og Brann og Vann. Under kan du lese mer om våre fem viktigste merkevarer: Zarges, Jonex, Suprabeam, Fall Safe og Raaco

ZARGES

Zarges har siden 1933 utviklet og produsert høykvalitetsprodukter i aluminium for det profesjonelle markedet innen bygg, anlegg og industri. Zarges tilbyr flere produkter innen arbeid i høyden, adkomstløsninger og transport- og logistikk utstyr. Grove Knutsen har vært agent siden slutten av 60-tallet. Transportkassene i aluminium er godt kjent for kvalitet og brukes daglig under krevende forhold innen forsvaret, industri, offshore og ekspedisjoner, men også som transport og oppbevaringskasser til verktøy og utstyr i byggebransjen. Zarges er også ledende på stiger og stillaser i Norge og i Europa med svært høye krav til testing, sikkerhet, funksjonalitet og slitestyrke. Zarges produserer og flere serier bukker, trappestiger, arbeidsplattformer, anliggende- og frittstående stiger, spesial stiger, veggstiger, adkomstsystemer, klappstillas, rullestillas, med mer. Zarges er ensbetydende med proff. Som deg.

www.zarges.com

KNIPEX

KNIPEX er et tysk familieeid selskap som har levert kvalitetsprodukter i over 135 år, og er ledene produsent av tenger i verden. Selskapet har over 1300 ansatte og produserer alle produkter i den tyske byen Wuppertal. 

www.knipex.com

JONEX

Jonex er Grove Knutsens egen merkevare og ble utviklet for å gjøre transport og håndtering av varer lettere og mer smidig. Jonex produktene dekker områdene traller, spesialtraller, vogner, avfallshåndtering- og platehåndteringsutstyr, samt andre produkter på hjul for lagrer, industri og bygg. Den viktigste forskjellen fra lignende produkter er at vi monterer kvalitetshjul fra tyske Tente, noe som utgjør en stor kvalitetsforskjell på produktene. I tillegg gir Jonex brukerne alltid valget mellom lufthjul eller punkteringsfritt hjul. Andre viktige fokusområder er ergonomi og smarte løsninger. Jonex gjør det lett å frakte tungt.

Les mer om Jonex og våre produkter

SUPRABEAM

Suprabeam er en kvalitetsbevisst danske produsent og et av Danmarks raskest voksene selskaper, etablert i 2001, og produserer proffe, superkompakte LED-lykter i aluminium for profesjonelle brukere innen bygg, anlegg, verksted, industri, landbruk og friluftsliv. Lytene kjennetegnes av lav vekt, lang batterilevetid, kompakt design og ekstremt godt arbeidslys, og kommer i flere serier av håndholdte lykter og hodelykter. Suprabeam er lidenskapelig opptatt av innovasjon og kvalitet, og alle lyktene blir designet og produsert i eget hus og har 5 års garanti. Alle komponenter er nøye utvalgt og kun det siste innen elektronikk blir benyttet. Derfor har Suprabeam-lyktene svært høy kvalitet og er lykter for deg som vil ha det aller beste.

www.suprabeam.no

FALL SAFE

Fall Safe, tidligere Ekman Safety, er en europeisk produsent av fallsikringsutstyr lokalisert i Portugal. Selskapet har lang erfaring og en solid posisjon i markedet. Fallsikringsutstyr fra Fall Safe er synonymt med kvalitet og selskapet bruker mye tid på å lytte til brukerne og teste utstyret selv. Fall Safe tenker helhetlig og langsiktig. I tillegg til eget innovasjonsteam med profesjonelle klatrere samarbeider Fall Safe tett flere eksterne spesialister om kvalitetsheving og utvikling av nye produkter og produksjonsprosesser, og har tilgang på det beste av maskiner, teknologi og testutstyr som gir produktene skyhøy kvalitet. Sentralt i utviklingen og produksjon av fallsikringsutstyr er omfattende tester og grundig inspeksjonsprosesser hvor målet er at produktene skal overgå EN europeiske standarder og ANSI/OSHA-amerikanske standarder. Fall Safe er sertifisert etter kvalitetsstandarden IO9001. Alle produktene fra Fall Safe er godkjent for bruk i Norge, produsert ihht gjeldene EN-standarder, og er CE-merket.

www.fallsafe-online.com/no

RAACO

Siden 1956 har raaco utviklet og produsert innovative, strømlinjeformede og plassbesparende lagringssystemer for profesjonelle innen håndverk og industri over hele verden. raacos systemer er laget for å skape orden. Med hele raaco-serien av praktiske løsninger, kan alt og alt bli organisert og lagret for enkel tilgang - små gjenstander, verktøy, utstyr og tilbehør. Eksempler på produkter raaco tilbyr er verktøyvesker, -kasser, -vegger og – kofferter, sortimentskrin, reoler, skuffereoler, lagerbokser, bilinnredning med mer. Produkter fra raaco organiserer ditt utstyr og gjør arbeid lettere, og du sparer tid, plass og penger.

www.raaco.com