Til toppen

Leading Edge X BOLTBAG MED VELCRO FESTE


Praktisk og robust boltbag på 4 liter med velcro borrelåsfeste og D-ring for feste verktøy i

Produktnummer: 700848
Nobb nummer: 51748934
Lagerbeholdning:
  • Funksjoner: Velcro-borrelås feste, lukkemekanisme i toppen, strukturelt forsterket gjennomsiktige materialer, flere synlighetselementer
  • Materiale: Pustende materiale, flere lag med PVC nett
  • Kapasitet: 10 kg
  • Festepunkter: 1 stk. D-ring
  • Mål: Ø15 cm, høyde 30 cm
  • Volum: 4 liter

Verktøybagger er den beste måten å lagre og sikkert verktøy sett for arbeid i høyden. Leading Edge sine bagger er av høy kvalitet og er laget av to lag nett og PVC paneler, strukturelt konstruert og testet for å tåle dynamiske krefter fra verktøy som faller. Verktøybaggene kan festes på to måter: Fast løkke eller velcro (borrelås) feste. Fast løkke gjør at baggene kan gjenges direkte over et festepunkt, for eksempel gjennom et verktøy belte. Hvis det ikke er mulig å feste med denne typen fester, kan man i stedet for velge velcro trippel-borrelås feste, der det er et lukket festepunkt.

Målet til Leading Edge er å gjøre arbeidshverdagen til alle som ferdes på og rundt en byggeplass mye tryggere, gjennom å sikre løst verktøy ved arbeid i høyden slik at det ikke faller ned. Leading Edge er et familieeid selskap som består av eksperter innen arbeid i høyden, opplæring, produktdesign. Alle produktene blir produsert i selskapets egeneide fabrikk i sør-England, og må gjennom en trippel test før de kan selges ut i markedet. Leading Edge ønsker å være mer enn en utstyrsleverandør. Målet er å være spesialister innen arbeid i høyden.

Produktegenskaper
NOBB Nummer 51748934
Vekt 0.3 kg
Forpakning Lengde 26 cm
Forpakning Bredde 36 cm
Forpakning Høyde 0.05 cm