Til toppen

Leading Edge X BAG PIG BUCKET PRO Ø28 CM


Praktisk og meget robust "Pig Bucket" verktøybag 22 liter med 16 D-ringer for å feste verktøy i. Har også bærereim og flere synlighetselementer

Produktnummer: 700886
Nobb nummer: 51748972
Lagerbeholdning:
  • Funksjoner: Strukturelt forsterket åpning og løftestropp, avtakbar bærereim, intern skillelinje, utvendige lommer, bærehåndtak , strukturelt forsterket gjennomsiktige materialer, flere synlighetselementer som refleks og oransje områder.
  • Materiale: Pustende materiale, flere lag med PVC nett
  • Kapasitet: 45 kg
  • Festepunkter: 16 stk. D-ringer
  • Mål: Ø28cm, høyde 35cm
  • Volum: 21.5 liter


Verktøybagger er den beste måten å lagre og sikkert verktøy sett for arbeid i høyden. Leading Edge sine bagger er av høy kvalitet og er laget av to lag nett og PVC paneler, strukturelt konstruert og testet for å tåle dynamiske krefter fra verktøy som faller. Verktøybaggene kan festes på to måter: Fast løkke eller velcro (borrelås) feste. Fast løkke gjør at baggene kan gjenges direkte over et festepunkt, for eksempel gjennom et verktøy belte. Hvis det ikke er mulig å feste med denne typen fester, kan man i stedet for velge velcro trippel-borrelås feste, der det er et lukket festepunkt.

Målet til Leading Edge er å gjøre arbeidshverdagen til alle som ferdes på og rundt en byggeplass mye tryggere, gjennom å sikre løst verktøy ved arbeid i høyden slik at det ikke faller ned. Leading Edge er et familieeid selskap som består av eksperter innen arbeid i høyden, opplæring, produktdesign. Alle produktene blir produsert i selskapets egeneide fabrikk i sør-England, og må gjennom en trippel test før de kan selges ut i markedet. Leading Edge ønsker å være mer enn en utstyrsleverandør. Målet er å være spesialister innen arbeid i høyden.

Produktegenskaper
NOBB Nummer 51748972
Vekt 1.2 kg
Forpakning Lengde 46 cm
Forpakning Bredde 46 cm
Forpakning Høyde 31 cm