Til toppen

ZARGES

Proff. Som deg.

Zarges er ledende på stiger, stillas og aluminiumskasser i Europa. Det tyske kvalitetsmerket utvikler og produserer produkter i aluminium for det profesjonelle markedet innen bygg, anlegg og industri. Zarges har svært høye krav til testing, sikkerhet, funksjonalitet og slitestyrke. Produktene brukes også under krevende forhold innen forsvaret, offshore og ekspedisjoner.

  • Solid aluminium
  • Høy kvalitet, lav vekt
  • Testet hos TÜV og norske sertifikater
  • Bredt sortiment av stiger, kasser og rullestillas
  • Produsert i Tyskland og Europa

 

Ikke nøl med å spørre oss om råd og innkjøp. 

Solid og lett
aluminium

Zarges kvalitetsstiger, -trapper, ­-bukker og -stillas produseres alle i solid aluminium. Materialets egenskaper gjør at produktene blir svært lette å bære og håndtere, de er slitesterke og krever ingen vedlikehold ettersom de er motstandsdyktig mot korrosjon.

 

 

Tysk kvalitet
i alle ledd

I over 80 år har Zarges stått for kompromissløs kvalitet kombineret med kontinuerlig innovasjon. Zarges er godkjent i henhold til EN ISO 9001 og gir 10 års garanti mot material- og fabrikasjonsfeil. Du kan alltid stole på et Zarges-produkt!

Møter proffenes behov

Zarges jobber kontinuerlig med å utvikle produkter som ikke bare innfrir forventninger, men som overgår dem! Produkter som skal brukes hver dag over lengre tid må ha høye krav til komfort og brukervennlighet. Zarges leverer på begge deler!

 

Zarges stiger

Zarges stiger, trapper og bukker er kjent for å være komfortable å jobbe i, ha lav vekt, ta liten plass og ha god stabilitet. Hvert enkelt produkt har gjennomtenkte, smarte løsninger der alt fra trinndybde til rekkverk og plattform er tatt hensyn til. Zarges tilfredstiller alle krav for profesjonelle stiger.

Tilbehør
Zarges tilbyr en rekke tilbehør, som hjul, stabilisatorsett og fothviler. Alt for å møte proffenes behov!

Se alle Zarges stiger

Hvordan velge riktig stige?

Selv med kunnskap om regelverket i bakhånd kan det være vanskelig å velge blant alle de ulike stigeproduktene. Vi hjelper deg å velge riktig stige til ditt behov. Les mer

Zarges kasser

De robuste aluminiumskassene,- og koffertene fra Zarges sørger for den beste sikkerheten under transport og lagring. De har lav vekt, er lette å stable og transportere. De praktiske kassene og koffertene med bærehåndtak kommer i en rekke ulike størrelser. For max beskyttelse tilbyr vi vann- og støvtette løsninger.

Se alle Zarges kasser

Beskytt verdifullt utstyr med Trygt i boks

Ønsker du en skreddersydd løsning med innredning, kan du benytte Trygt i Boks. Les mer

Zarges rullestillas

Zarges Proffstillas er utviklet ut fra prinsippet Safety First: ingen kompromisser når det gjelder sikkerhet i høyden. Stillaset gir ­brukeren en trygg og stabil arbeids­situasjon i høyden og det er ­enkelt å montere uten bruk av ­verktøy. Zarges tilbyr alt fra enkle klappstillas til mer avanserte løsninger. S-Plus rekkverk system til Zarges rulle­stillas har revolusjonert måten å bygge ­stillas på, det har økt ­sikkerheten til stillas­byggere ­betraktelig. Ved montering av S-Plus, vil man alltid ha rekkverk på når man bygger i ­høyden. ­Zarges S-Plus er tilgjengelig på PAX og alle de store rullestillasene.

Se alle Zarges rullestillas

Zarges Creaxess

På creaxess.no kan du enkelt designe trapper, broer, plattformer og ­overganger akkurat slik du selv ønsker. Det modulbaserte systemet er lett å montere, du trenger bare en unbrakonøkkel. Dette er sikre og godkjente adkomstløsningen, skreddersydd for dine behov!

Les mer om Zarges Creaxess

Zarges veggstiger

Zarges leverer fastmonterte veggstiger for adkomst, inspeksjon og rømning. Du kan velge mellom standard og skreddersydde løsninger. Dette er kvalitetsprodukter som ivaretar sikkerheten på ­arbeidsplassen og som oppfyller kravene og normene i bransjen. Rask og enkel montering.

Se alle Zarges veggstiger

Zarges brosjyre

Bla i vår Zarges brosjyre, eller last den ned.

Våre produkter