Til toppen

Wera

Be a tool rebel

Wera er en solid merkevare med høy kvalitet og er en av verdens ledende produsenter av skrutrekkere, bits, skraller og moment- og fastnøkler. Wera er opptatt av å være i førersetet når det kommer til innovasjon og er en fremoverlent produsent som ikke tror at verktøy er ferdig utviklet. Wera kaller seg «Tools Rebels», og har som mål å utfordre eksisterende standarder og produkter for å gjøre det enklere, sikrere og morsommere å skru. Wera har hovedkontor i Wuppertal i Tyskland og er sertifisert etter ISO9001 og ISO14001, i tillegg til ISO45001. Les mer om Wera her

  • Innovativt verktøy til alt som kan skrus
  • Høy brukervennlighet
  • Komplette verktøysett
  • Robuste oppbevaringsvesker
  • Ryddig fargekoding
  • Solid kvalitet

 

Ikke nøl med å spørre oss om råd og innkjøp. 

Skrutrekkere

Wera skrutrekkere kommer med det som kallers «Kraftform-håndtak», skapt med utgangspunkt i en menneskehånd. Et multifunksjonelt design med myke og harde soner gjør håndtaket mer presist, man unngår at skruen glipper og god øverføring av kraften i hånden bidrar til økt arbeidshastighet. Håndtaket blir stadig optimalisert ut i fra teknologiske nyvinninger, men har beholdt sin unike form. Tross alt, menneskehånden har ikke forandret seg heller.

 

 

Bits og bitssett

Wera kan tilby en lang rekke bits, med ulike profiler og størrelser. Fellesnevneren er at de er laget i knallhardt materiale som gjør at verktøyet sitter som støpt i skuene. Slik unngår du at verkøyet glipper og både skruer og bits kan bli ødelagt. “Take it easy”-fargekodesystem gjør at du lett finner riktig bits og oppbevarer det ryddig.

Skraller

Wera nektet å tro at det ikke gikk an å forbedre de skrallene som fantes på markedet. De oppsøkte brukere som jobbet med skraller og gjorde en masse undersøkelser med tanke på tempo, trange rom og ulike funksjonalitetsbehov. De innovative Wera-skrallene må bare prøves!

 

 

Fast-, kombinasjons-
og skiftenøkkel

Wera kan tilby en lang rekke bits, med ulike profiler og størrelser. Fellesnevneren er at de er laget i knallhardt materiale som gjør at verktøyet sitter som støpt i skuene. Slik unngår du at verkøyet glipper og både skruer og bits kan bli ødelagt. “Take it easy”-fargekodesystem gjør at du lett finner riktig bits og oppbevarer det ryddig.

L-nøkler

Wera tilbyr solide L-nøkler i rustfritt stål med og uten gummi-beskyttelse i ulike farger. Våre unbrakonøkler har en større kontaktflate i skruhodet enn vanlig, som gjør at så mye som 20 % dreiemoment kan påføres uten å ødelegger uegrepet. Du får disse med Hexagon ball ender og Torx ender. Finnes også med magnet og i ekstra korte lengder.

 

Verktøysett

Med våre Wera-proffsett får du samlet alt ditt viktigste verktøy på ett og samme sted. Leveres i tekstilfutteral som er ryddig og lett å bære med seg. De minste forpakningene har også velcro-tape slik at du kan plassere vertøyet ditt med borrelås der du måtte ønske det.

Holdere og adaptere

Går du for wera verktøy, får du et helt komplett og kompatibelt system. Wera tilbyr en rekke ulike adaptere og holdere som gjør at du får max ut av utstyret ditt!

 

VDE verktøy for elektrikere

Wera produserer VDE/1000 volt godkjente Kraftform skrutrekkere, skraller og piper, i de fleste typer. VDE 1000 V er godkjent etter IEC60900. Hele serien leveres i rød og gul farge, så de er enkle å gjenkjenne. Pipene til skrallen kommer i rød farge med 2-komponent isolasjon.

Våre produkter

Wera brosjyre

Bla i vår Wera brosjyre, eller last den ned.