Til toppen

TRYGT I BOKS

 

Totalløsning for sikker oppbevaring og transport av verdifullt utstyr

Riktig kasse, innredning og tilbehør er helt avgjørende for å kunne beskytte verdifullt utstyr under transport og lagring på en optimal måte. Vi i Grove Knutsen har god erfaring med å tilby riktig løsning. Vi kaller det Trygt i Boks. Vi tilbyr alt fra rådgivning og teknisk tegning til kasser og skjæring av innredning. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne den beste løsningen.

 


Komplett løsning

Trygt i Boks kombinerer profesjonelle kasser og kofferter med innredning og systemtilbehør. Vi tilbyr komplette løsninger for trygg transport og lagring av verdifullt utstyr fra ledende europeiske produsenter som Zarges, Raaco og Explorer Cases. Sørg for at ditt spesialverktøy, måleinstrumenter, kameraer eller droner kommer trygt frem.

Grove Knutsen er Norges ledende leverandør av profesjonelle løsninger for oppbevaring, emballering, beskyttelse, organisering og transport av utstyr. Våre robuste oppbevaringsprodukter sørger for at verktøy, maskiner, instrumenter og smådeler ikke blir ødelagt, mistet eller stjålet under transport og lagring. Våre merkevarer har smarte løsninger og praktisk design. Slik får du full oversikt, lite transportvolum og lav vekt.

Solide kasser

De solide Zarges-kassene holder høy standard og brukes daglig under krevende forhold innen forsvaret, industri, offshore og ekspedisjoner. Explorer Cases fra Italia er kjent for sine robuste kvalitetskofferter i hardplast som tåler ekstreme påkjenninger. De verdensledende kassene og koffertene gir god logistikk og sikrer at verdifullt utstyr kommer uskadd fram – uansett ytre påkjenninger. Det er derfor proffer over hele verden foretrekker disse kassene.

Innredningsløsninger

Tomme kasser er ofte bare halve løsningen. Med våre innredningsløsning gir vi deg en komplett beskyttelse av ditt verdifulle utstyr – vi forer og innreder den kassen eller kofferten du har valgt og gir ditt objekt en godt beskyttet plassering. Vi tar hensyn til objektenes behov for plass, støtdemping og beskyttelse mot støv og vann. Vi lagerfører flere typer foringsplater i ulike tykkelser, kvaliteter, farger og med ulike tetthetsgrader, hvor LD29 og LD45 er de mest brukte. Vi leverer også mange foringsplater med PVC topp til gravering av navn, numre, ID’er og logoer. Vi sitter på lang erfaring og førstehånds teknisk kompetanse kasser og innredning og har tekniske tegnere i innredingsteamet vårt. 


Like viktig som selve kassen er det støtabsorberende stoffet som skal ligge mellom kassens innervegg og innholdet. Vi leverer en mengde støtdempende materialer fordelt etter egenskaper som hardhet (kg/m3), tykkelse (fra 5–100 mm), Farge (std = grå-sort). normal/antistatisk, overflatetype (slett/eggformet), isoleringsevne. 

Spesialtilpasset dine behov

Ønsker du en profesjonell og komplett løsning hvor vi spesialtilpasser innredning til ditt utstyr, tilbyr vi Custom Made i to ulike versjoner

  • Standard dempeskum-innredning
  • PVC/HDFI-plate med foringsplate. Dette er en profesjonell og slitesterk løsning hvor man også har mulighet for preging/beskrivelser av objektene​

3D-fresemaskin på huset

På huset har vi en ny 3D-fresemaskin som gjør jobben effektiv slik at vi kan tilby deg profesjonelle innredningsløsninger med transport- og industrikasser fra Zarges, Explorer Cases og Raaco

Med vår Multicam 3D fresemaskin kan vi tilby et stort spenn av spesialtilpassede innredninger på en effektiv måte og med et profesjonelt resultat. Vi gir deg tilbud, tegner, gir råd, produserer og leverer komplette- og skreddersydde løsninger for deg. Vi kan kasseinnredning! 

 

Slik bestiller du innredning hos oss

  • Beskriv ditt behov med beskyttelsesnivå, antall og med bilde/tekst/mål på objektet
  • Vi gir deg et forslag til løsning, med overslag på pris og leveringstid
  • Hvis du aksepterer, kan vi enten få inn utstyret for nøyaktig måling eller vi kan motta en teknisk tegning
  • Vi produserer Safe Foaminnredning og monterer dette inn i den avtalte kassen

For mer informasjon, ta kontakt med vår selger Thomas Møklegård på 920 55 871 eller send en e-post til tm@groveknutsen.no eller teknisk sjef Ole Henrik Gram på 922 68 933 / 22 81 26 07 eller e-post ohg@groveknutsen.no

Se og last ned vår Trygt i Boks brosjyre her: