Til toppen

SUPRABEAM

Premium arbeidslys

Suprabeam er en dansk-sveitsisk produsent som tilbyr markedets råeste hodelykter, lommelykter og arbeidslys. Lyktene er produsert i aluminium, er nøye testet, og utstyrt med optisk linse, oppladbare batterier med USB ladepunkt og avansert lysstyring for optimal utnyttelse av batterikraft – og kraftigere lys over tid. De superkompakte LED-lyktene er i dag fast følge for proffer innen bygg, anlegg, verksted, industri, landbruk og friluftsliv.

 • Fra 80-2000 lumen
 • Avansert teknologi
 • Effektiv strømforbruk
 • Lette batterier med USB ladepunkt
 • Smart lysstyring med lavt forbruk
 • Temperaturkontroll
 • Miljøvennlig emballasje

Ikke nøl med å spørre oss om råd og innkjøp. 

Designet
for tøff bruk

Suprabeam tåler tøff bruk under alle ­arbeidsforhold. Vi har høye krav til våre egne produkter og ­lyktene våre blir strengt testet. Vi bruker kun det ­ypperste ­innen ­LED-­teknologi levert fra de beste ­produsentene i verden.

 

 

Utskiftbare
deler

Suprabeam-lyktene er satt sammen av premium komponenter. Hvis en del allikevel skulle bli ­ødelagt ved et uhell, kan deler på flere av våre lykter enkelt byttes, så du ikke må kaste lykten.

50% lengre
levetid

De kraftigste oppladbare lyktene våre er utstyrt med avansert DC teknologi. Teknologien er et mer effektiv kretskort som både kjøler og bruker mindre batteri. Dette gir lykten mer kraft og mer lystid!

 

 

Få full kontroll med dimmbar bryter

Med elektronisk og dimmbar bryter kan man selv velge egnet lysstyrke og varigheten på lyset!

Velg lette batterier med USB-ladepunkt

Det er mange fordeler ved å velge en lykt med oppladbare batterier. Det gir høyere lysstyrke, lengre varighet og er både det mest økonomiske og miljøvennlige valget. En annen smart fordel er at du kan lade det ene batteriet mens du bruker det andre!

 

Finn lykten som passer for deg

 

1 Lysstyrke

En kvalitetslykt kjennetegnes av at den lyser jevnt godt over tid. Når du skal velge en lykt er det avgjørende å finne frem til den lysstyrken (lumen) som passer til situasjonen og forholdene du skal bruke lykten i (se lysguiden nedenfor). Du finner lyskurvene til alle våre lykter på ­suprabeam.no.

Lysguiden

 

Avstand 1 meter 5 meter 5-30 meter
100 lumen
250 lumen
500 lumen
1000 lumen
2000 lumen

 

2Vanntetthet

 

Tenk over hvor og når du skal bruke lykten. Vi IP-klassifiserer alle våre lykter for at du skal kunne vite hvor vanntette de er. IPX4-klassifisert betyr at lykten tåler kraftig regn, men ikke å bli sluppet i vann. IPX8 er vanntett ned til 1 meter og IP68 er støv- og vanntett.

3Oppladbare lykter og batterier

 

Oppladbare produkter er både det mest økonomiske og miljøvennlige valget. Fordelen med oppladbare lykter og batterier er at de kan holde høyere lysstyrke over lengre tid. Vi har lykter med integrert USB-lading, oppladbare batterier og lykter som kan bruke en kombinasjon av dette.

Velg oppladbar løsning hvis du bruker lykten:

 • 30 min eller mer hver dag
 • 3 ganger eller mer i uken i lengre perioder av gangen
4DC teknologi

 

De kraftigste oppladbare lyktene våre med høy lumen er utstyrt med avansert DC teknologi, et mer effektivt kretskort som reduserer batteriforbruket og varmeutviklingen betraktelig. Dette betyr mer 50% mer kraft og mer lystid! Gjelder håndholdte lykter: Q3r, Q7xrs og M6xr og hodelykter: V3pro r, V4pro r.

5Dimmefunksjon

 

Med elektronisk og dimmbar bryter kan man selv velge egnet lysstyrke, også varigheten på lyset! Lysbryteren er den delen på en lykt som er mest sårbar. Derfor bruker vi høykvalitets­brytere, dekket i solid silikon, som er testet 20.000 ganger.

6Fokusering

 

De fleste lyktene er utstyrt med fokusering hvor man justerer både bredden, men også intensiteten på lystet. Lyktene har en optisk linse som fordeler lyset og justerer lysstyrken etter hvordan du fokuserer. Den glidende fokuseringen kan enkelt betjenes med en hånd – dra ut for kraftig stråle, dytt inn igjen for et bredt og godt lys.

Ny, miljøvennlig emballasje

 • Kun resirkulerbare materialer
 • All plast er byttet ut i pakning og frakt
 • Smartere logistikk: Firkantet emballasje tar mindre plass i frakt og butikk
 • Butikkvennlig: Stort bilde av produkt
 • Elegant presentert

 

Suprabeam brosjyre

Bla i vår Suprabeam brosjyre, eller last den ned.

Våre produkter