Til toppen
Gjort på et klikk med Qbrick

Gjort på et klikk med Qbrick

Vi gleder oss ved å introdusere vår nye merkevare til vår familie av kvalitetsmerkevarer: Qbrick System. Med fokus på kvalitet, holdbarhet og arbeidseffektivitet, passer Qbrick perfekt inn i vår satsning på å levere produkter som oppfyller høye kvalitetskrav.

Qbrick leverer solide verktøy- og oppbevaringskasser, som kan bygges sammen og monteres på tralle eller plattform med hjul. Denne innovative tilnærmingen til oppbevaring av verktøy imponerer ikke bare med sitt skalerbare design, men også med sin smarte fraktløsning.

Kvalitet, brukervennlighet og holdbarhet

Vi i Grove Knutsen setter pris på leverandører som deler vår sans for detaljer og kvalitet. Qbrick imponerer ikke bare med sitt skalerbare oppbevaringssystem, men også med sine solid konstruerte kasser. Med justerbare skillevegger for bedre organisering og et solid koblingssystem med klikkløsning, er Qbrick et oppbevaringssystem som passer inn i din hverdag og hjelper deg å holde din effektivitet oppe.

En av de mest imponerende egenskapene ved Qbrick-systemet er dets tilpasningsdyktighet og brukervennlighet. Byggesett-kassene kommer i ulike størrelser, og alle kasser fungerer sømløst sammen, slik at du kan skape ditt eget system etter dine behov og fantasi. Dette gjør Qbrick til et oppbevaringssystem for alle de som verdsetter orden og effektivitet i sitt arbeid.

Med stillegående, solide hjul med tykt gummibelegg og en konstruksjon som tåler tung last, er Qbrick ikke bare enkel å manøvrere, men også svært holdbar. Laget med et robust plastmateriale og utstyrt med vann- og støvsikker forsegling i IP66-klassifisering, er Qbrick konstruert for å møte selv de tøffeste arbeidsforholdene.

 • Justerbare skillevegger for bedre organisering
 • Solid koblingssystem med klikkløsning
 • Unik transportevne
 • Stillegående, solide hjul med tykt gummibelegg
 • Tåler tung last, enkel å manøvrere
 • Høy slagfasthet med Ultra HD materiale
 • Vann- og støvsikker forsegling IP66

 

Ditt eget system

Qbrick-systemet er perfekt for deg som trenger rask tilgang til verktøy og utstyr i småskala. Det modulbaserte og mobile systemet består av slitesterke, romslige og funksjonelle verktøykasser, som kan klikkes sammen etter dine behov. Kassene kan enkelt monteres på tralle eller firehjulstralle. Fortell oss om dine behov, så lager vi din Qbrick.

Klikk-klikk-klikk

Qbricks tre-punkts-koblingssystem, med robuste låser i plastmaterialet polyamin er selve nøkkelen i kassenes fleksibilitet. Låsene er intuitive å bruke og sørger for at kassene enkelt kan kobles av og på hverandre.

Et materiale du kan stole på

Teknisk polyamid er et robust plastmateriale som sikrer lang varighet og ingen korrosjon, slik som metall gjør. Materialet egner seg godt i disse kassene, som skal kunne kobles lett av og på hverandre gjennom en lang arbeidsdag. Materialkvaliteten sikrer også at kassene tåler tung last.

Red Ultra HD-serien

Velg mellom våre to ulike kassesystemer: One og Pro. Hver serie har individuelle egenskaper, alle i Qbrick-kvalitet. Finn det kassesystemet som passer deg best og nyt oversikten!

Med QBrick som en del av vår merkevarefamilie, styrker vi vår forpliktelse til å levere produkter og tjenester av høyeste kvalitet. Qbrick representerer ikke bare et nytt tilskudd til vårt sortiment, men også et løfte om å fortsette å være en pålitelig leverandør til våre kunder ved å tilby innovative, pålitelige og intuitive løsninger. Gled deg til en enklere arbeidsdag med Qbrick!
Qbrick Pro

Den ekstra robuste Qbrick Pro-serien er ultraresistent for slag og skade. Den for- sterkede konstruksjonen med tilpassede ribber gjør at kassene tåler en trøkk, og innholdet ditt har beskyttelsesgaranti.

Lokket er laget i slagfast polykarbonat (PC) og kassene er vannavstøtende og støvsikre (IP 54-55). Her får du et kompatibelt og kompakt modulsystem, som også kan sammenkobles med QS One Vario og QS One Multi-adapter. Hjulene med metallaksler gir Qbrick Pro en mobilitet utover det vanlige.

 • Koblingsenheter laget av kraftig Polyamid, for å tåle belastning
 • Høy resistens for lave temperaturer under 0° C
 • Beskyttelsesgaranti for innholdete
 • Smal og godt egnet for innendørs brukQbrick One

Qbrick One er vår bestselger. Serien har alt du trenger. Forsterket kon- struksjon med solide ribber sørger for ekstra slagfasthet og lang levetid.

Kassene er støv- og vannavstøtende IP66 og har høy resistens for lave temperaturer. Det kompatible modulsystemet har fire typer lokk med ulike funksjoner. Her får du orden på sakene.

 • Polyamidfester som tåler skikkelig bruk og som ikke korroderer

 • Solide sidekoblinger laget av polyamid (PA)

 • Ergonomiske håndtaker forenkler manøvrering av lasten


Stian Braata

Qbrick-ekspert

+47 48 12 22 21
sb@groveknutsen.no

Kom i gang med Qbrick!

Ta kontakt med oss for å komme i gang med å selge Qbrick! Vi hjelper deg med å velge sortiment og passende produkter, og gir deg også gjerne demovisning og salgsopplæring. 

Kontakt ossSe alle Qbrick-prdoukter