Til toppen

Hovedkatalog 2021/22

 

Vi leverer utstyr til de som bygger landet!

Under finner du vår produktkatalog for 2021 og 2022 med flere spennende nyheter. Nytt av året er at katalogen har to års varighet, men vi vil lage ny prisliste og egen brosjyre med oversikt over nye produkter hvert år. I tillegg blir groveknutsen.no oppdatert kontinuerlig med innhold og nyheter.


PDF-versjon kan du enkelt laste ned fra groveknutsen.no. I tillegg oppfordrer vi deg til å bruke groveknutsen.no aktivt som informasjonskanal. Her kan du sjekke produktinformasjon og lagerbeholdning, lage datablad, bruke vårt årskontrollskjema, se dine priser, bestille varer og mye mer.

Vi har flere nyheter på gang, og lanserer i år noen solide arbeidsplattformer fra Italienske Scale, et nytt klappstillas fra Zarges, samt et sikrere stillasrekkveksystem fra Zarges, S-plus. Vi har også mye å tilby på verneutstyr med fallsikring, hjelmer, verktøysikring, sikkerhetsskilt, og nytt agentur på hørselvern, Svenske Sordin. Ergonomi er også et fokusområde, og nå har vi tatt inn flere elektriske traller og stablere i sortimentet. Suprabeam har lansert en ny serie med kraftige arbeidslamper som er verdt å sjekke ut. Se i produktkatalogen for flere spennende nyheter, god fornøyelse.
 

Med ønske om et godt nytt år og stigende salg!