Til toppen

BetterWay

Elektriske traller med styrke og holdbarhet

Med en elektrisk tralle fra BetterWay er du kvitt dårlig rygg og langvarig slitasje. Du kan også spare en person på transportoppgavene som du før måtte være to på. Vi har et godt utvalg sekketraller og skyvetraller for enkel og ergonomisk transport i trapper. Trallene er produsert for nordiske forhold, med fokus på styrke og holdbarhet.

  • Smart og ergonomisk løsning til transport i trapper og på veien
  • Solid og lett aluminiumsramme, med høy kvalitet og driftsikkerhet
  • Kraftige motorer og litium-batterier som holder lenge og er oppladbare
  • Løfteoppgaver løses raskere og mer effektivt
  • Økonomisk gevinst med optimalisert arbeidsflyt

 

Ikke nøl med å spørre oss om råd og innkjøp. 

Løfteoppgaver forenkles

I mange situasjoner kan en elektrisk trappetralle erstatte en ekstra person, for eksempel et bud som skal levere tunge hvitevarer eller møbler i boliger med trapper.

 

 

Smart & ergonomisk

Du sparer deg selv for tunge løft i trapper. Ryggen og kroppen vil holde seg minst like lenge som trallen - om ikke lenger! Langvarig slitasje på kropp og rygg er ikke lenger et tema. I tillegg tar trallene tyngre løft enn det du selv klarer, og ikke minst effektiviserer de hele transportflyten.

For nordiske forhold

BetterWay sine traller er produsert for de tøffe nordiske forholdene. De er konstruert i solid og lett aluminium, og utstyrt med kraftige og driftsikre motorer. Trallene er holdbare, og tåler ditt bruk!

 

 

Litium-drevet

Trallene er utstyrt med litium-batterier. Disse varer lenge, og er helt oppladbare. Har du flere batterier er du sikret kontinuerlig drift i trallen. Om batteriet er tomt bytter du det enkelt ut med et annet fullt batteri, mens du lader det tomme.

Trallene fra Betterway


            

BetterWay-brosjyre

 

            

Bla i vår BetterWay-brosjyre, eller last den ned.