Til toppen
Nyheter i sortiment for 2023

Nyheter i sortiment for 2023

Vi i Grove Knutsen & Co har gleden av å presentere det nye sortimentet vårt for 2023, som inneholder lanseringen av merkevaren Werner. I tillegg har vi i løpet av 2022 fått inn merkevarene Wera, BetterWay og Pramac. Det vil også være noen nye produkter fra merkevarene Zarges og Jonex.

Vi har tatt inn Werner som merkevare fordi de leverer kvalitetsstiger, både for semiprofesjonelle og hobbybrukere. Werner er amerikansk og produktene deres er godt kjent i USA. Vi håper at dette vil være et godt tillegg til vårt sortiment og at det faller i smak hos våre kunder.

I løpet av 2022 har vi også fått inn et komplett sortiment fra Wera på over 500 produkter, som er kjent for sitt skruverktøy som gjør det enklere og morsommere å skru. Wera er tysk og verktøyet deres er i en helt egen klasse. Verktøyet er veldig populært rundt omkring i verden, og Wera har mange fans og entusiaster - som de kaller for Tool Rebels.

Vi har også tatt inn BetterWay og Pramac i løpet av året. BetterWay er dansk og leverer elektriske trappetraller som gjør transport av tyngre varer i trapper lett som en plett. Pramac er italienske og leverer høykvalitets jekketraller. Pramac sine produkter vil fungere som et supplement til våre Jonex jekketraller, og styrke leveransekraften vår på jekketraller.

Det kommer også noen nye produkter fra Zarges, samt flere nyheter fra Jonex. Blant nyhetene fra Jonex er det blant annet en ny versjon av vår avfallsvogn på 400 liter, som har fått et nytt og bedre design tilpasset brukernes ønsker.

Vi håper at nyhetene i vårt sortiment faller i smak for våre kunder og at vi med dette dekker bredere deres behov til innkjøp. Vi gleder oss til å levere kvalitet sammen i året som kommer. Vi vet at godt utstyr er viktig for deres kunder, og vi ønsker å bidra til en sømløs og sikker arbeidshverdag. Lidenskapen vår er å tilby arbeidsutstyr av høy kvalitet, og det er noe vi alltid vil etterstrebe å levere.