Til toppen
Årets nyhet! Zarges Multimaster 5 Kombistige 5/9-trinn

Årets nyhet! Zarges Multimaster 5 Kombistige 5/9-trinn

Zarges lanserer MultiMaster 5 – en banebrytende multistige som revolusjonerer bruken av stiger på arbeidsplassen. Denne praktiske og smarte stigen fungerer ikke bare som en vanlig trappestige, men også som en anliggende stige med en rekke innovative funksjoner.

En av de fremtredende egenskapene ved MultiMaster 5 er det låsbare leddet, som gir stigen en imponerende fleksibilitet. Den kan låses i posisjon som en vanlig trappestige, vippes opp til 90 grader som en stige mot veggen, eller foldes helt ut som en anliggende stige. Den teleskopiske baksiden gjør det mulig å bruke stigen i trapper eller andre steder med ulike nivåer som en trappestige. Avstanden fra veggen kan justeres i 90-graders posisjon, og lengden på stigen kan tilpasses når den er utfelt som en anliggende stige. I sammenfelt tilstand fungerer den også som en kortere anliggende stige.

Med dype sklisikre trinn på 80 mm gir MultiMaster 5 en trygg og komfortabel opplevelse. Stigens topp er spesialdesignet for å kunne støtte seg trygt mot flater, hjørner, stolper og veggstendere, noe som gir ekstra stabilitet under bruk. Stigen er også utstyrt med hjul og et bærehåndtak på toppen, noe som gjør den enkel å transportere fra sted til sted.

Den praktiske og allsidige designen gjør MultiMaster 5 til den ideelle stigen for en rekke bruksområder. Enten du trenger en trappestige for å nå høye hyller, en stige mot veggen for malerarbeid eller en anliggende stige for utendørs vedlikehold, dekker MultiMaster 5 alle behov.

Fortrinn

  • Anliggende, skyvestige fra 4,1 - 8,6 m
  • Frittstående høyde fra 3 - 6.1 m
  • Stigen er 3-delt og tar liten plass
  • Stigen er stødig, leveres med tverrfot
  • Avstiverstag på frittstående stige
  • 4.1 - 6.9 m kan brukes i trapp 

MultiMaster 5 kombinerer funksjonalitet, sikkerhet og brukervennlighet på en måte som gjør den til et must-have verktøy for alle som setter pris på effektive løsninger i sitt daglige arbeid.
 

Les mer her

Nyhet!

MultiMaster 5 Kombistige 5/9-trinn

Praktisk multistige som fungerer som både trappestige og anliggende stige
40331