Til toppen
Vi flytter!

Vi flytter!

Ved starten av 2024 vil vi være operasjonelle med ny lagerlokasjon hos vår nye samarbeidspartner, Bring Warehousing. Oslo Logistikkpark er en helt ny logistikkpark i Drøbak som delvis skal huses av våre varer med Bring som lager- og logistikkpartner.

Gjennom vår nesten 80 år lange historie har vi huset flere sentrale lokasjoner i Oslo. Våre første kontorer var midt i sentrum, i Storgata og senere på Majorstua. Utover 80-tallet vokste vi raskt og samlokaliserte kontor og lager. I 1989 investerte vi i eget bygg i Brobekkveien, og allerede i 1998 vi flyttet videre til et større kombinasjonsbygg i Strømsveien. I 2014 flyttet vi til Berger, 10 minutter nord for Oslo, i et nytt og moderne logistikkbygg på 8000 kvm. Hver gang lengre ut av Oslo sentrum.

Lager og logistikk rommer omfattende fagområder. Det sies at det er tusen ting satt i system. Dette komplekse nettverket av oppgaver inkluderer alt fra optimalisering av lagringsplass og effektiv håndtering av varer til nøyaktig planlegging av forsyningskjeder og distribusjon.

Akkurat dette har Bring spesialisert seg på i mange år i stor skala, og de har tatt med seg mye kompetanse og erfaring fra sin tid som Posten i Norge. De leverer rett og slett lager og logistikk i øverste klasse.

Valget om overgangen fra å drifte eget lager til å ha varene våre lagret hos vår samarbeidspartner er strategisk. Dette gjør oss i stand til å fokusere mer på våre kunder, og overlate lager og logistikk til de som virkelig kan det. Vi er sikre på at dette vil bedre leveransekvaliteten av våre varer og tjenester til våre kunder.

Med flytting av lageroperasjonen følger det med at hele vår virksomhet med administrasjonen flytter inn på flotte nye kontorer på Helsfyr i Oslo. I 14. etasje på Helsfyr Panorama, med utsikt over Oslo, showroom og møterom. Med Scandic Hotell som nabo, gode kollektivtransport- og parkeringsmuligheter rett i nærheten, 10 minutters kjøretur til Oslo sentrum, 30 minutter til Oslo Lufthavn og 35 minutter til lager i Drøbak er det enkelt å ta turen innom oss. Du er hjertelig velkommen til å slå av en prat eller ta en titt på produktene våre!