Til toppen

VENTI BRANNPOST TYPE 2 25M 3/4"-R


Brannslangetrommel i skap for montasje utenpå, eller delvis innbygget i vegg. 25 m lettslange -19mm. Manuell ventil. Farge rød RAL 3002

Produktnummer: 604101
Lagerbeholdning:

ekskl. mva.

Venti Brannposter utmerker seg ved sin høye kvalitet som sikrer optimal funksjonalitet, høyeste grad av sikkerhet og lengst mulig levetid. Venti Brannposter utvilkes i tett samarbeid med brannvesen og myndighheter og er designet av toneangivende danske arkitekter. Passer perfekt til både industribygg og prestisjekontorer, samt andre bygg, kjøpesentere, offentlige bygg, etc. Venti Brannposter er godkjent i henhold til EN 671-1 og er CE-merket. Brannpostene leveres i rød fagre, men kan lakkeres i ønsket RAL farge. Sidevegger er i galvanisert stål og svingarmen er i rustfritt stål. Brannslangen som benyttes er av typen Formtex (Svebab), en solid slange som veier lite (kun 1/3 av en normal slange) og er lett å håndtere. Slangen er formstabil, produsert i polyester, rundvevet og gummibelagt innvendig. Formtex slangene har meget lang levetid og har et sprengtrykk på 70 Bar. Også strålerøret, av typen Handfighter, er av meget høy kvalitet. Slangetrommelen har sentral vanngjennomføring og leveres med 1 meter forbindelsesslange og kuleventil.

Brannslangetrommel i skap for montasje utenpå, eller delvis innbygget i vegg. 25 m lettslange -19mm. Manuell ventil. Farge rød RAL 3002.
Slangetromler
Matriale Rød
Dimensjon på tilkoblingen 1 tommer
Slangens diameter 3/4 tommer
Slangens lengde 25 meter
Grove Knutsen Globale attributter
Bruksområde proff
Produktegenskaper
NRF Nummer 9201505
Vekt 0 kg
Forpakning Lengde 84 cm
Forpakning Bredde 83 cm
Forpakning Høyde 15 cm
Slangetrommel kahru
Slangelengde 25 3/4Rød meter