Til toppen

ZARGES CREAXESS

 

Bygg dine adkomstløsninger online på www.creaxess.no!

Zarges Creaxess er et smart konsept for adkomstløsninger for adkomst, service, vedlikehold og montasje

Zarges Creaxess tilbyr fleksible løsninger for adkomst og arbeidsplattform, f.eks trapper, broer, plattformer og overganger som kan nøye tilpasses dine behov. Creaxess er et modulbasert system i aluminium som er enkelt å montere – du trenger bare en unbrakonøkkel. Din Creaxess-løsning settes enkelt opp online, og blir produsert av Zarges.

Creaxess systemet er produsert i aluminium og møter alle standarder for sikkerhet. TÜV testet og godkjent (DIN EN ISO 14122 / BGI 637), CE-merket, og oppfyller krav i NS-EN1090 og Arbeidsplassforskriften. Kapasitet 150 kg pr trinn (300 kg totalt).

Fordeler med Zarges Creaxess:

 • Skreddersy alle adkomstløsninger etter dine behov - online på creaxess.no 
 • Sikkert og smart system i aluminium for adkomst og arbeidsplattformer
 • Lett å designe online, velg bredde, høyde, vinkel, plattformstørrelse, type rekkverk og trinn, porter, brems, hjul, etc.
 • Lett å montere og demontere, leveres flatpakket i moduler som festes med umbraconøkkel
 • Enkel tilgang til 3D-tegninger, pris og leveringsti - attraktiv pris sammenlignet med alternative løsninger
 • Levering på kort tid. Tiden fra bestilling til levering tar normalt rundt 3-4 uker
 • Creaxess er konstruert iht DIN EN ISO 14122/ BGI 637
 • Testet og godkjent av TÜV, og oppfyller krav i NS-EN1090 (Maskindirektivet) og Arbeidsplassforskriften
 • Tillatt totalbelastning 300 kg. Maks. trinnbelastning 150 kg

​Har du spørsmål, bare ta kontakt med oss på 22 81 26 00 eller firmapost@groveknutsen.no

Gå inn på www.creaxess.no og bygg din adkomstløsning og få pristilbud umiddelbart. Se video under:

 

 

Fra idé til ferdig adkomstløsning på 1-2-3!

 • Identifiser behovet og ta nødvendige mål
 • Gå inn på creaxess.no og velg type adkomstløsning
 • Velg bredde høyde plattformstørrelse rekkverk mm
 • Info om modellen vises med pris data og tegning
 • Rask levering innen 3-4 uker
 • Leveres i moduler som er enkle å montere

 

Les intervju om Creaxess her!


Enkelt og fleksibelt adkomstsystem  - en blanding av Lego og IKEA?

Grove Knutsen forteller hvordan aluminium, moduler og en smart nettløsning kan gjøre det mye enklere å anskaffe skreddersydde adkomstløsninger.

Det har vært og vil alltid være et behov for adkomstløsninger. Dette er installasjoner som sørger for at du kan komme til der det trengs. Ofte er disse løsningene spesialtilpasset og sveiset sammen hos et verksted. Men det finnes enklere alternativer? Vi tok en prat med Mikkel Gedde, markedssjef i Grove Knutsen, for å høre det siste om de nyeste trendene.

Mener innovative krefter endrer markedet

Grove Knutsen er ledende norsk leverandør av bygg- og industrivareprodukter, og leverer det seneste innen stiger og adkomstsystemer til kunder over hele landet.

-Vi ser at det eksisterende markedet tilbyr en noe tungvint produktvariasjon hvor adkomstsystemene baserer seg på sammensveisede konstruksjoner. Disse krever mye planlegging og arbeid, og har ofte lang leveringstid og er dyre. Stål er dessuten et tungt materiale, så håndtering av løsningen vil ofte kreve mye tid og krefter når prosjektet er over.

Erstatter stål med aluminium

Mikkel kan fortelle at Grove Knutsens hovedleverandør, tyske Zarges, kan levere et smart og enklere alternativ som kan bidra til å redusere kostnadene i små og store prosjekter innen industri og lager.

- Zarges er et godt eksempel på en produsent som den siste tiden har tatt tak i problemstillingen og nå begynner å tilby kundene smartere løsninger med en økt grad av fleksibilitet gjennom sitt adkomstsystem konsept, Zarges Creaxess.

-Hva slags utvikling er det snakk om?

- Zarges Creaxess er et konsept for skreddersydde og modulbaserte adkomstløsninger i aluminium. Via en online konfigurator kan man enkelt designe sin adkomstløsning og montere det selv som en klassisk Billy-reol fra IKEA. 

Aluminium er et lett og værbestandig materiale, det varer lenge og er enkelt å flytte på. Dermed åpner man ikke bare for kostnadsbesparelser når det gjelder pris, men også gjennom økte mulighetene for gjenbruk av utstyret man allerede har investert i.

-En mix av Lego og IKEA

-Jeg kan best beskrive Zarges Creaxess som en miks av Lego og IKEA; design løsningen online, få systemet tilsendt i modulbasert flatpakke innen fire uker og monter det selv med en Umbraco-nøkkel.

Han påpeker at slike systemer er kommet for å bli, og tror at ti minutter foran pcen snart vil erstatte timevis med planlegging på sveiseverkstedet

-I forkant av et nytt prosjekt må man vanligvis oppsøke et sveiseverksted og bestille en passende adkomstløsning basert på eksakte mål. På våre hjemmesider har vi derimot utviklet en online konfigurator hvor man med få tastetrykk bestiller et skreddersydd stillas. Du kan fritt bestemme vinkel, bredde, rekkverksløsning, trinntype, plattformstørrelse, og tilbehør som hjul eller sentrallås, og til slutt får du opp leveringstid, et pristilbud og 3D tegning. Hele prosessen tar kun ti minutter, og du trenger ikke forlate kontorstolen.

- Dette er helt klart et enkelt, fleksibelt og tidsbesparende system og en snarvei til trygg og sikker adkomst for ditt arbeidsområde. Zarges Creaxess følger samme kvalitet som andre Zarges produkter, og er testet, godkjent og sertifisert av TÜV i forhold til DIN EN ISO 14122, avslutter Mikkel.

 

Vil du vite mer om Craxess fra Zarges? Gå inn på www.creaxess.no eller ring oss på 22 81 26 00/ send e-post til firmapost@groveknutsen.no