Til toppen
Vi søker innholdsprodusent!

Vi søker innholdsprodusent!

Vil du jobbe helhetlig med digital handel gjennom innholdsproduksjon som selger?

Grove Knutsen er en ledende leverandører av arbeidsutstyr med et bredt og landsdekkende forhandlernettverk med over 1200 av landets ledende bygg- og industrivareforhandlere. Vi er en stolt familiebedrift, etablert i 1948, og har bygd opp en solid produktportefølje med flere ledende merkevarer og agenturer.

Digitale kanaler er i ferd med å bli en av våre viktigste salgskanaler, og vi skal øke kvaliteten og styrke brukeropplevelsen for våre kunder. Til den oppgaven søker vi deg som trives med å ta eierskap i ditt fagfelt, og som liker å ha en sentral og synlig rolle i et engasjert markeds- og salgsmiljø.

Som innholdsprodusent i markedsavdelingen vil du få ansvar for, og stor frihet til, å organisere og produsere innholdet for vårt produktsortiment. I teamet som består av 3 personer vil din hovedoppgave være å sørge for godt, presist innhold til produktberikelse i alle kanaler sammen med dine kollegaer og byrårelasjoner. 

Du vil jobbe med strukturen og relevansen i informasjonen knyttet til våre produkter, og bidra med innholdsproduksjon på produkt- og kundenivå. Den viktigste kanalen vil være vår nettside og nettbutikk, men du vil også få videreutvikle din kompetanse om nyhetsbrev, CRM og sosiale medier.

Til denne rollen søker vi deg med sterke kommunikasjonsegenskaper og formidlingsevner. Du har erfaring fra innholdsarbeid i en kommersiell setting, og relevant utdannelse innen media-, markedsføring eller kommunikasjon. Du mestrer et bredt spekter av tekster, fra produktinformasjon til lengre artikler, og vet hvordan du kombinerer dem med de rette bildene. Du kan skrive tekster for SEO, har kompetanse om netthandel og har teft for brukervennlighet. 

Vi ser etter deg som er sosial og positiv, og som engasjerer deg i arbeidet men også i det sosiale i selskapet. Du er kommersielt orientert, og ser innhold og brukeropplevelse i et konverteringsperspektiv. Du jobber strukturert med høy gjennomføringsevne, og evner å spille samarbeidspartnerne dine gode – fra dine nærmeste kollegaer til kunder. Det digitale ligger helt naturlig i arbeidet ditt, og du sørger for god og helhetlig kommunikasjon med kanalsamspill for alle flater. 

Om oss:
Hos Grove Knutsen vil du ha en variert og spennende arbeidshverdag i et solid selskap med hyggelige kunder og kollegaer. Du vil få rundt 40 nye kollegaer som danner et godt arbeidsmiljø med salg og gode kundeopplevelser i sentrum. Vi tror på en god sammensetning av ulike personer og bakgrunner, og at vi sammen leverer kvalitet. Grove Knutsen har en unik historie og produkter av høy kvalitet med en veletablert kundegruppe av forhandlere innen bygg og anlegg.  

Vi holder til på Berger, men skal flytte til nye lokaler på Helsfyr ved nyttår. Vi jobber med å fornye våre digitale løsninger og øvrige systemer og ruster oss for vekst og mulighet til å delta i et nytt kapittel i selskapets historie. Det tilbys konkurransedyktige betingelser og gode forsikringsordninger.

 

Søk på stillingen her!