Stillaser

Grove Knutsen tilbyr et stort utvalg av merkevarestillas og -lifter til proffmarkedet. Og det har vi gjort i en årrekke. Vår unike kjennskap til industri-, produksjons- og byggebransjen har gitt oss uvurderlig kunnskap - vi vet hva en proffbruker krever av en lift eller et stillas. Og fører kun merkevarene som produserer de tryggeste, mest effektive og solide produktene. I over 50 år har vi jobbet med Zarges stillas, og lagerfører mange ulike stillastyper; rulelstillas, trappetårn, lettstillas, klappstillas, etc. Zarges leverer markedets mest proffesjonelle aluminiumsstillas og har vært godt likt i flere tiår. Vi samarbeider også med en av Tysklands ledende fasadestillasprodusenter, MJ Stillas, som leverer fasadestillas, tungstillas og andre spesialløsinger innen stillas. 

Zarges KLAPPSTILLAS Z600
Zarges Proff Klappstillas Z 600 et meget solid og fleksibelt stillassystem for proffen - velg mellom mange ulike høyder
Zarges KLAPPSTILLAS Z600 REKKVERK 0,75
Rekkverkpakke for Zarges klappstillas Z600
853101
PowerTower Peco Manuell L 3,5 M
En kompakt og lett manuell lift som er enkel å flytte og lett å plassere. Ingen strøm, batterier, hydraulikk.
460025
Zarges Rullestillas Z 600
Zarges Proff Rullestillas (Z600) er et solid systemstillas i aluminium som gir optimal sikkerhet og brukerkomfort
Teletower Teleskopstillas
Teletower teleskopstillas er en smart løsning med 5 justerbare høyder fra 1-2 m med arbeidshøyde 3-4 m. Ferdig oppslått på 3 minutter.
30299
Zarges Trappetårn Z 600
Zarges Proff Trappetårn Z 600 er et velegnet system for midlertidig adkomst og er praktisk når man skal bære mye materiell oppover i stillaset
Nyhet
Zarges ZAP Montasjeplattform med trapp Z 600
Zarges ZAP Montasjeplattform med trapp Z 600 er en helt ny og effektiv montasjeplattform med trapp
53796
Nyhet
Zarges Zarges S-Plus Stillas Z 600
Zarges S-Plus rullestillas er et smart og sikrere stillas med færre deler og lavere vekt. Det er enklere å sette opp og man er alltid sikret med rekkverk!