Til toppen

SIKKERHET I HØYDEN

HMS arbeid lønner seg! Det blir mindre skader for arbeidstaker og mindre kostnader for arbeidsgiver. Sikkerhet i høyden er et viktig HMS-område i bransjen og det stilles stadig tøffere krav fra både myndigheter og brukere. Målet er å eliminere fallulykker. Vi i Grove Knutsen har et stort ansvar for å gjøre norske byggeplasser tryggere, da vi er Norges største leverandør av arbeidsutstyr for arbeid i høyden, og har et bredt vareutvalg med produkter som stiger, stillaser og lifter. Sammen med produsentene har vi ansvar for å informere brukerne om hva vi kan tilby. 

FALLSIKRING
Ofte opplever vi at mange ikke har nok kunnskap om reglene for arbeid i høyden. Visste du f.eks at alle som bruker fallsikringsutstyr skal ha gjennomført et grunnleggende fallsikringskurs? Og også alle stillasbyggere skal bruke fallsikringsutstyr. Det er arbeidsgiver som har ansvaret for å ha godkjent utstyr, opplæring og vedlikehold. I tillegg skal alt fallsikringsutstyr kontrolleres minst hver 12 mnd. Å ha riktig kunnskap og produkter for arbeid i høyden er viktig. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg

Vi leverer Fallsikringutstyr med skyhøye kvalitetskrav. Klikk på linken for alle våre Fall Safe produkter samt gode pakkeløsninger for deg som jobber i høyden. I tilegg finner du viktige tips og råd i forhold til kvalitet, utstyr og retningslinjer.

KURS
Det er ikke mange som vet at fra 01.01.16 ble det påkrevd at alle som utfører arbeid med fallsikringsutstyr minimum skal ha et 4t grunnleggende kurs i fallsikring! Mange vet heller ikke at arbeid over 2 meter blir regnet som arbeid i høyden!
For at våre oppdragsgivere – og norske arbeidsplasser – skal bli så trygge som overhode mulig, tilbyr Grove Knutsen flere typer kurs, blant annet stillaskurs og fallsikringskurs. Vi kan også skreddersy kurs til bestemte formål, eller anbefale sikkerhetsløsninger og produkter til en konkret arbeidsoppgave.
Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med kurs.

VERKTØYSIKRING
Verktøysikring er viktig for alle som jobber i høyden, uansett høyde. Ved å sikre verktøyet unngår du skader på verktøy eller i værste fall mennesker. 

BRA ARBEIDSMILJØVALG
Målet med Bra Arbeidsmiljøvalg merkingen er å øke fokuset på sikkerhet ved arbeid i høyden på og samtidig gjøre det lettere å velge et sikkert stigeprodukt. Byggherrer, bygg- og anleggsentreprenører og andre aktører i andre bransjer står fritt til å følge og benytte denne merkingen for å sikre at det blir brukt stigeprodukter som tilfredsstiller de viktigste sikkerhetskravene til stiger som bransjen stiller seg bak. Se etter Bra Arbeidsmiljømerket når du skal velge stigeprodukter. Les mer om BRA ARBEIDSMILJØ og kravene på denne siden.

KONTAKT OSS
Ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe dere få en trygg arbeidsplass! Vi tilbyr kurs og sertifisering, produkter og veiledning slik at du kan velge riktig og sikre produkter for arbeid i høyden!

Produktansvarlig
Mikkel Gedde
tel: 22812605
mob: 97704952
E-post: mg@groveknutsen.no

Kursansvarlig
Thomas Møklegård
mob: 92055871
E-post: tm@groveknutsen.no