Til toppen

Sikkerhet i høyden

Fall Safe Pro Byggpakke Fallsikring

Komplett pakke med Pro-sele, 20 m skarpkant-line med brems, festeslynge, traumestropp og bag.
700135

Rock Helmets Vernehjelmer DYNAMO 397 PLUS High viz Gul

Lette, komfortable og luftige vernehjelm (EN397) med hakestropp og ventilasjon. Finnes i flere farger
952977

Zarges Safemaster profftrapp 4 trinn

En komplett trappestige! Ekstra bred og stabil profftrapp med stag, dype sklisikre trinn, høyt rekkverk og stor plattform
41674

Herd Skilt Fallsikring påbudt m/refleks, A4 Alu

Blått skilt med tekst "Fallsikring påbudt", A4, 0,7 mm aluminium med refleks
750259RAA4

Ofte opplever vi at mange ikke har nok kunnskap om reglene for arbeid i høyden. Visste du f.eks at alle som bruker fallsikringsutstyr skal ha gjennomført et grunnleggende fallsikringskurs? Og også alle stillasbyggere skal bruke fallsikri Sikkerhet i høyden er et viktig HMS-område i bransjen og det stilles stadig tøffere krav fra både myndigheter og brukere. Det kan være vanskelig å navigere i regler og prosedyrer, så vi har laget en oversikt over viktige produkter for sikkert arbeid i høyden. Alle avsnittene er linket til produktside for mer informasjon. 

- DET LØNNER SEG Å JOBBE TRYGT

Grove Knutsen har et stort ansvar for å gjøre norske byggeplasser tryggere, da vi er en av Norges største leverandør av arbeidsutstyr for arbeid i høyden. Vi vet hvilke utfordringer arbeid i høyden byr på og hvilke produkter og tiltak som gjør arbeidet tryggere, lettere og mer effektivt. Skader på utstyr og verktøy, eller i verste fall mennesker, kan medføre store tap.

FALLSIKRING
Ofte opplever vi at mange ikke har nok kunnskap om reglene for arbeid i høyden. Visste du f.eks at alle som bruker fallsikringsutstyr skal ha gjennomført et grunnleggende fallsikringskurs? Og også alle stillasbyggere skal bruke fallsikringsutstyr. Det er arbeidsgiver som har ansvaret for å ha godkjent utstyr, opplæring og vedlikehold. I tillegg skal alt fallsikringsutstyr kontrolleres minst hver 12 mnd. Å ha riktig kunnskap og produkter for arbeid i høyden er viktig. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg

Vi leverer Fallsikringutstyr med skyhøye kvalitetskrav. Klikk på linken for alle våre Fall Safe produkter samt gode pakkeløsninger for deg som jobber i høyden. I tilegg finner du viktige tips og råd i forhold til kvalitet, utstyr og retningslinjer.
Les mer om FALLSIKRING

KURS
Det er ikke mange som vet at fra 01.01.16 ble det påkrevd at alle som utfører arbeid med fallsikringsutstyr minimum skal ha et 4t grunnleggende kurs i fallsikring! Mange vet heller ikke at arbeid over 2 meter blir regnet som arbeid i høyden!
For at våre oppdragsgivere – og norske arbeidsplasser – skal bli så trygge som overhode mulig, tilbyr Grove Knutsen flere typer kurs, blant annet stillaskurs og fallsikringskurs. Vi kan også skreddersy kurs til bestemte formål, eller anbefale sikkerhetsløsninger og produkter til en konkret arbeidsoppgave.
Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med kurs.

VERKTØYSIKRING
Verktøysikring har vært et krav i Olje & Gass sektoren i lang tid, og det blir mer og mer viktig i andre bransjer. Verktøysikring er rett og slett viktig for alle som jobber i høyden, uansett høyde. Ved å sikre verktøyet unngår du skader på utstyr eller i verste fall mennesker. Det er en falsk trygghet å kun sikre området under, da verktøy kan bli en rikosjett som går sidelengs ut med stor kraft.
Les mer om VERKTØYSIKRING

BRA ARBEIDSMILJØVALG
Målet med Bra Arbeidsmiljøvalg merkingen er å øke fokuset på sikkerhet ved arbeid i høyden på og samtidig gjøre det lettere å velge et sikkert stigeprodukt. Byggherrer, bygg- og anleggsentreprenører og andre aktører i andre bransjer står fritt til å følge og benytte denne merkingen for å sikre at det blir brukt stigeprodukter som tilfredsstiller de viktigste sikkerhetskravene til stiger som bransjen stiller seg bak. Se etter Bra Arbeidsmiljømerket når du skal velge stigeprodukter. Les mer om BRA ARBEIDSMILJØ og kravene på denne siden.
Les mer om BRA ARBEIDSMILJØVALG

ROCK VERNEHJELM
Beskytt det viktigste på kroppen! Rock Vernehjelm for et sikkert arbeid i høyden innen bygg, anlegg, industri og redning. Disse hjelmene har lav egenvekt og er meget komfortable å bruke. De er utstyrt med 4-punkts hakestropp, størrelsesjusteringshjul, høydejustering og port til hørselvern. Enkelt å montere visir, finnes både som kort og lang versjon.
Les mer om ROCK VERNEHJELM

KONTAKT OSS
Ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe dere få en trygg arbeidsplass! Vi tilbyr kurs og sertifisering, produkter og veiledning slik at du kan velge riktig og sikre produkter for arbeid i høyden!