Til toppen

Produktkatalog 2018 | Grove Knutsen

 

Her er vår produkthåndbok for 2018 (vare nr. 125), med flere nyheter og forbedringer. Hvert år jobber vi med å gjøre katalogen vår bedre, og vi håper du får bruk for den og vil bruke den aktivt. Vi har også prislisten, liste på utgående produkter og oversikt over årets nyheter klar. Hvis du har innspill til katalogen, finner noen feil, eller ønsker kataloger tilsendt, kan vi selvsagt hjelpe deg med det. Ta kontakt med oss på 22 81 26 00 eller send en e-post til firmapost@groveknutsen.no

2017 har vært et år med mye aktivitet og bra salg. Vi har jobbet videre med «null feil» -prosjektet hvor målet er å eliminere feil og øke effektiviteten. Vårt mål er å ha varer på lager og levere disse til rett sted, tid og til riktig pris så raskt som mulig.

I 2018 skal vi jobbe med konseptet Sikkerhet i Høyden og den nye merkingen for sikre stiger, «Bra Arbeidsmiljøvalg», som ble lansert i høst av Entreprenørforeningen (EBA) sammen med flere sentrale aktører som Skanska, Veidekke, NCC, Peab, BetonmastHære, Backe Gruppen, Kruse Smith, m. fl. Grove Knutsen har også vært med på utarbeidelsen av denne merkingen. Av andre aktiviteter skal vi ha større fokus på kasseinnredning, vårt eget konsept Trygt-i-Boks, fallsikringsutstyr og Zarges Creaxess (skreddersydde adkomstløsninger i aluminium). Av større produktnyheter i 2018 har vi en ny og lett Zarges profftrapp med rekkverk og stor plattform, nye Suprabeam lykter og Herd produkter, samt utvidelse av fallsikring- og verktøysikring sortimentet. Har du noen tips til produkter vi burde se etter eller produkter vi kunne forbedret er det bare å melde ifra.

Vi vil også bli enda bedre på nett! Besøk gjerne groveknutsen.no, vår flotte hjemmeside hvor du finner flere smarte løsninger for deg som forhandler. Her kan du få tilgang til å bestille varer, se lagerstatus, oppdaterte priser og annen nyttig informasjon. Vi lanserte en ny funksjon høsten 2017 som gjør at man enkelt kan generere datablad for alle produkter, og vi har flere nye funksjoner og utbedringer under planlegging. På hjemmesiden vår kan du laste ned katalogen og andre brosjyrer som PDF. Er du ikke registrert som web-kunde og ønsker å bli det, send en forespørsel til webmaster@groveknutsen.no så hjelper vi deg i gang.

Med ønsker om et godt nytt år med stigende salg!

Med vennlig hilsen

Mikkel Gedde

Markedssjef i Grove-Knutsen & Co AS

 

Produkthåndboken 2018 Del 1: Stige og Stillas

Se vår nye produkthåndbok online og last den ned

Produkthåndboken 2018 Del 2: Oppbevaring

Se vår nye produkthåndbok online og last den ned

Produkthåndboken 2018 Del 3: Transportutstyr

Se vår nye produkthåndbok online og last den ned

Produkthåndboken 2018 Del 4: Arbeidsutstyr

Se vår nye produkthåndbok online og last den ned

Produkthåndboken 2018 Del 5: Brannvernutstyr

Se vår nye produkthåndbok online og last den ned