Til toppen

KNIPEX

Håndverktøy i særklasse

Knipex er et tysk familieeid selskap som har levert kvalitetsprodukter i over 135 år og er en ledene produsent av tenger i verden. Tangspesialisten tilbyr over 1000 ulike varianter av tenger. På denne siden finner du oversikt over våre lagerførte Knipex produkter.

  • Høy kvalitet
  • Bredt utvalg for ulike bransjer
  • Verktøysikringstilbehør
  • Stort lager, rask levering

 

Ikke nøl med å spørre oss om råd og innkjøp. 

Tangspesialisten

Grove Knutsen er stolte av å kunne presentere tangspesialisten Knipex som i dag selges i over 100 land! Vi er KNIPEX agent i Norge og vi har egen produktansvarlig for verktøy med førstehånds kompetanse om Knipex.

 

 

Høy kvalitet

KNIPEX produserer over 50.000 tenger om dagen. Kontinuerlig testing og kvalitetsikring av produktene gjør dem til en kvalitetsleverandør. Grove Knutsen har et stort utvalg KNIPEX-produkter på lager, som gjør at vi kan tilby rask ­levering og god ­service.

Håndverktøy
og ergonomi

Den robuste og ergonomiske utformingen av KNIPEX-tengene reduserer behovet for kraftforbruk under arbeid. Dette er produktdesign på sitt beste og du kan stole på at tengene gjør sitt til at du får en komfortabel hverdag.

 

 

Finn riktig tang

Bruksområdene for tenger er komplekse. Uansett om du er ute etter kombinasjonstenger eller spesialtenger er det greit å vite at varenummeret gir en god forklaring på produktet. Spør oss, så finner vi rett tang til ditt bruk. Kontakt oss her.

Mange bransjer, enda flere tenger!

KNIPEX tenger finnes i utallige varianter, over 1000 stykker faktisk. Alt for at du skal få dekket akkurat det behovet du har for å få skrudd, løsnet, klippet, fikset eller strammet det du skal. Vi hjelper deg gjerne med å finne de rette tengene til ditt bruk.

Se alle våre tenger her.

Rørleggerbransjen

KNIPEX-tenger tåler tøff bruk hver dag gjennom hele året. Rørleggere over hele Norge har oppdaget KNIPEX og vi merker stor etterspørsel etter de populære tengene!

Elektrobransjen

KNIPEX har trygge håndverktøy til bruk i alle slags elektro-arbeider, helt fra små micro-sett til robuste tenger for større dimensjoner.

Byggebransjen

Den profesjonelle byggeindustriens utallige oppgaver krever en kompetent verktøykasse. KNIPEX tenger kommer i over 1000 ulike varianter og vi leverer daglig tenger til byggeprosjekter over hele landet.

Elektronikkbransjen

Elektroniske komponenter krever ofte spesialverktøy. KNIPEX har en rekke tenger tilpasset oppgaver for gjennomføring av både service og reperasjon.

Bilbransjen

Med KNIPEX tenger håndterer du alt fra raffinert elektronikk til grovere mekaniske utfordringer.

Industri

Vi leverer tenger til industrien. Å ha rett tang tilgjengelig til rett tid er viktig slik at produksjonen kan holdes i gang og nedetiden begrenses.

Eksperten

Vår mann på Knipex, Chris Morgenstierne, kom samtidig med vårt agentur til Grove Knutsen. Hans tidligere erfaring med disse unike tangproduktene er gull verdt for oss og kundene våre. Vi er både stolte og glade for at KNIPEX håndverktøy har fått et så solid team i ryggen og at vi kan tilby god og bred støtte til ­våre samarbeidspartnere!


Chris Morgenstierne
KAM verktøy, Produktsjef KNIPEX
cm@groveknutsen.no, Tlf 901 08 800

Tips!

Se etter bokstaven T i varenummeret for produkter med verktøysikring!

Ulike hoder og grep

Knipex brosjyre

Bla i vår Knipex brosjyre, eller last den ned.

Våre produkter