Cras a enim ut mauris dictum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras a enim ut mauris dictum eleifend id tincidunt risus. Integer fringilla sed eros non accumsan. Aliquam ac quam a orci pulvinar blandit. Duis sit amet accumsan nibh. Aliquam tincidunt ante nec ultrices scelerisque. Vivamus aliquam neque pulvinar nulla rutrum commodo. Pellentesque consequat sed nibh et lobortis. Sed hendrerit vitae lectus eu mattis. Donec dui nunc, malesuada quis arcu nec, hendrerit egestas lorem. Praesent gravida neque ac cursus tincidunt. Donec et varius mauris.

Sorter etter:
PowerTower NANO
Den mest kompakte skyvbare liften fra Power Tower som er rask å fleksibel, enkel å flytte og lett å plassere.Lav egenvekt gjør at den kan brukes på gulv med lavt belastningskrav samt at den kan tas med i de fleste heiser.
460015
PowerTower NANO SP
En kompakt og lett selvgående lift som er enkel å flytte og lett å plassere. Plattformen kan trekkes ut til 1,5 meters lengde.Lav egenvekt gjør at den kan brukes på gulv med lavt belastningskrav samt at den kan tas med i de fleste heiser.
460020
PowerTower NANO SP Plus
En kompakt og lett personlift som er enkel å flytte og lett å plassere. Plattformen kan trekkes ut til hele 2 meters lengde.Lav egenvekt gjør at den kan brukes på gulv med lavt belastningskrav samt at den kan tas med i de fleste heiser. Lett å flytte - lett å plassere.
460023
PowerTower NANO SP Zero
Den mest kompakt personliften selvgående liften fra Power Tower. Rask og fleksibel, enkel å flytte og lett å plassere
460017
PowerTower Peco Manuell L 3,5 M
En kompakt og lett manuell lift som er enkel å flytte og lett å plassere. Ingen strøm, batterier, hydraulikk.
460025
PowerTower STD
En kompakt og lett personlift, med stor plattform, som er enkel å flytte og lett å plassere.Lav egenvekt gjør at den kan brukes på gulv med lavt belastningskrav samt at den kan tas med i de fleste heiser.
460011