Til toppen

Arbeidsutstyr fra Grove Knutsen

Riktig verktøy er halve jobben. Og riktig utstyr skaper en trygg arbeidsplass. Grove Knutsen tilbyr et stort utvalg produkter som gjør at du kan jobbe smartere, tryggere og mer effektivt. Uansett om arbeidet skal utføres i høyden, på bakken eller i mørket. Arbeidsutstyret Grove Knutsen leverer kommer fra kjente merkevarer og holder markedets høyeste kvalitet. I den siste tiden har vi jobbet med å utvikle et godt lykt-sortiment. Dette inkluderer alt fra enkle håndholdte LED lommelykter og hodelykter til avanserte ATEX-lykter. Dansk-sveitsiske Suprabeam, som Grove Knutsen representerer i Norge, leverer high end LED lykter til de som er opptatt av det beste. Det er håndholdte lommelykter fra 80 til 900 lumen, inkludert fire innovative hodelyktmodeller. Underwater Kinetics, en av verdens største lyktprodusenter leverer proffe vanntette og EX/ATEX godkjente lykter. I kategorien arbeidsutstyr finner vi også fallsikringsutstyr fra Climax, Quick Support teleskopstendere, rettholt, etc. 

SUPRABEAM Suprabeam Q7xr 1000 lumen

Q7xr er Suprabeams flaggskip er en av markedets råeste lykter. Xr står for extreme, og med sine 1000 lumen blir du
900486
 

SUPRABEAM Suprabeam V3air Hodelykt 340 lumen

V3air hodelykt byr på et suverent forhold mellom vekt og effekt og er designet for å være komfortabel - bare 140 gram og nå hele 340 lumen!
900508
 

JONEX RETTHOLT

Lette og stabile rettholt i kraftig aluminium med endeklosser
 

FALL SAFE TAKPAKKE

Fall Safe Takpakke. Anti-trumefotløkke inkludert og montert
700001
 

FALL SAFE BYGGPAKKE KOMFORT

Fall Safe Byggpakke Komfort. Alt du trenger, og anti-trumefotløkke inkludert og montert
700003
 

FALL SAFE SELETØY PRO LITE

Fall Safe Lite FS242 kroppsele er en ultralett og meget komfortabel sele, veier kun 980 gram. Testet for 140 kg. RFID merking. CE-merket. EN 361
 

NLG SPIRALLINE KORT KLIPS 3 KG

Kort spiralline med Quick Clip
700960
 

FALL SAFE TRIPODPAKKE 2 PERS

Fall Safe Tripodpakke for 2 personer (250 kg). 18 M fallblokk med vinsj
700090